Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η ΑΕΚ στο Μπουρούντι (phot+vid)

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments

H ΠΑΕ ΑΕΚ δέχτηκε ευχαριστήρια επιστολή για το αθλητικό υλικό που έστειλε στο Μπουρούντι.

Αθλητικό υλικό σε χωριά προσφύγων στο Μπουρούντι της Αφρικής απέστειλε πριν λίγους μήνες η ΠΑΕ ΑΕΚ. Προηγήθηκε αίτημα της «Συμβολής», μίας ομάδας ανθρώπων που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην εκπαίδευση των παιδιών.

Όπως ανέφερε η Ένωση:

Περισσότερο από το 60% των παιδιών της Αφρικής είναι αναλφάβητα, γιατί οι οικογένειές τους δεν έχουν την δυνατότητα να «σηκώσουν» το οικονομικό βάρος αφού ακόμα και η δημόσια εκπαίδευση δεν είναι δωρεάν.

bou1

Κάθε παιδί σε όλα τα μέρη του κόσμου έχει δικαιώμα στην εκπαίδευση, την παιδεία, τον αθλητισμό γι αυτό και η ΠΑΕ ΑΕΚ προσέφερε τις κιτρινόμαυρες εμφανίσεις ντύνοντας τα παιδιά δύο ομάδων που έζησαν πολύ όμορφες στιγμές χαράς έστω και για λίγες ώρες.

bou2

Επισυνάπτουμε την ευχαριστήρια επιστολή που λάβαμε από το Ελληνικό Ορθόδοξο Πατριαρχείο των Αφρικανικών Χωρών ενώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο της «Συμβολής» που καταγράφει εικόνες από τον ποδοσφαιρικό αγώνα των παιδιών υπό τον ήχο του Υμνου της ΑΕΚ!

bourou

Μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά την προσπάθειά της «ΣΥΜΒΟΛΗΣ» στην Εκπαίδευση παιδιών της Αφρικής καταθέτοντας χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό.

bou3
Αριθ. λογαριασμού: 6498-040030-077 (Τράπεζα Πειραιώς)

IBAN: GR07 0171 4980 0064 9804 0030 077».

Last modified onΠέμπτη, 04 Δεκέμβριος 2014 12:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep